2011-08-21

Det är ett V, inte en prick!

Jag stickar på Gratitude och den stickningen är verkligen svår att lägga ifrån sig. Bara ett löv till...
Men jag gör fel på sista maskan på diagram B på VARJE löv! Att jag inte lär mig att det är ett V och inte en prick i diagrammet.

Så här ser den ut just nu.
Gratitude-mönstret har VisaLisa gjort. Det är välskrivet och riktigt roligt att sticka. Tack Lisa för ett underbart mönster! :)

Koftkatastrofen börjar likna en kofta igen.

Koftan
Jag har satt ihop fram och bakstycke och stickat ca 4 cm efter det. Ska börja på armarna nu, så jag slipper ha dem kvar när jag gjort resten för då är risken stor att den aldrig blir klar.
Ska plocka upp maskor runt om armhålen och sen sticka armarna och forma dem mha korta varv. Ett helt nytt experiment, har aldrig gjort det innan.

Vår lägenhet ser nästan städad ut nu. Det är en låda kvar i varje rum och alla sambons kläder som ska packas upp, sen är vi klara. Jag har fått min hörna i vardagsrummet. Nu består den av ett skrivbord, en byrå och en bokhylla. Men skrivbordet ska bytas ut mot en expedithylla eller liknande, så småningom.

Översta halvan av bokhyllan
En del av garnet har jag på de översta hyllorna, resten ligger sorterat i lådor på de nedersta hyllorna. I byrån har jag en låda med färdiga projekt och en låda med ufon.
Det enda som saknas i min hörna är en bra lampa och en skön fåtölj. :)

Nu ska jag dricka kaffe ur finaste muggen (42? No. The answer is knitting.) och sticka några löv innan jag ger mig på ärmarna. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar