2012-01-18

Det där med att skriva...

När jag startade bloggen sa jag att jag skulle blogga en gång i veckan. Det gick jättebra fram till december och jag har inte hittat tillbaka riktigt än. Men det kommer kanske, eller så blir det färre inlägg i år.
Det blir inte så många maskor stickade varje dag längre. Sticktiden har gått från ca 4 timmar/dag till ca 1 timme/dag. Men nu har jag samlat på mig så jag har lite att visa. :)

Min 198 yds. of heaven är nästan klar, men garnet tog slut. Om garnaffären inte har ett nystan till får jag ta upp en bit och börja på kanten tidigare.

Jag har virkat två blommor. En nyckelring till sambon och en brosch till vännen S. Ska köpa lite roligare garn och göra fler broscher. För de är enkla, går snabbt att göra och är uppskattade. :)

Och sist ut en lite hemlig lurvig stickning. Modifierar ett mönster lite och det ska inte få en riktigt presentation förrän det är klart. Men det är fritt fram att gissa vad det ska bli. ;)

Planerar även att ha en utlottning i vår. Går runt och funderar på vinster och upplägg för tillfället. :)

Nu ska jag sätta mig med födelsedagspresent till syrran. Hoppas jag hinner bli klar tills vi ska ner och hälsa på (10 februari).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar