2012-01-09

En bra start på året

Jag hade planer på att skriva ett längre inlägg med bilder för att sammanfatta 2011, men har inte haft någon ork till det. Trots det har jag haft en bra början på 2012.
Vi har ändrat om lite i lägenheten, så nu är det ännu bättre. Ny taklampa, ny matta, sängram (ska skruvas ihop) och planer på inköp av ny soffa och tv. :)
Jag har fått en sen julklapp av vännen M.

Stickmarkörer, sjalspänne och en fin liten ask. :)

Jag har stickat upp det jättetjocka garnet jag fick på sticklägret i Pålänge. Det blev en varm babyfilt.
Sen har jag påbörjat en ny sjal. Denna gång blir det en 198 yards of heaven i ett rött tweedgarn.

2011 väldigt kort
Den bästa veckan på hela året var helt klart sticklägret i Fattigskogen. Andra höjdpunkter under året var Sweden Rock Festival och sticklägret i Pålänge.
Det som gjort mig gladast under året är alla underbara stickerskor och stickare jag fått möjligheten att träffa och lära känna. Men även alla små oväntade presenter från min älskade sambo.
Det tråkigaste med året var att farfar gick bort och att mormor åkt ut och in på sjukhuset och inte kunnat bo kvar hemma. En liten ljusglimt i det hela är att hon äntligen fått ett rum på åldreboendet.
Under året har jag vågat testa nya stick- och virktekniker och utvecklats en massa. Det projekt jag är mest nöjd med är Harunin jag stickade under hösten.

2012
Under 2012 ska jag våga sticka större saker. Jag ska även testa att sticka med pärlor och jag vill lära mig flerfärgsstickning bättre.
Jag ser fram emot sommarens läger i Fattigskogen.
Det ska även bli spännande med garnpaket i posten varannan månad från Knit Love Club 2012.
Jag vill ut och resa och jag vill åka på fler stickevent.

1 kommentar:

 1. Hej!
  Kul att höra av dig!
  Du lär hinna sticka många babykläder...
  Och du, stjärnfilten blev ju så häftig!
  /Ann-Britt

  SvaraRadera