2012-02-25

Sjalar

När jag efter frukosten kom in i vardagsrummet och tittade på garnhyllan såg jag att en av lådorna (den med lyxgarn) stod lite öppen. Det tog inte lång tid att komma på varför.
Två härvor Kollage ½n½ ropade att de ville bli en Gratitude. Garnvinda och nystmaskin kom snabbt fram och nu är en Gratitude påbörjad.


Det blir skitsnyggt om jag får säga det själv. :) Testar mina nya strumpstickor som hämtades i tisdags, KnitPro Nova metall 4 mm. Då fick även de nya katalogerna från Garnstudio följa med hem.


I onsdags påbörjade jag en spetssjal, en Echo Flower. Det var precis vad jag behövde.


Så här ser den ut nu. Har gjort tre av tretton repetitioner av flower chart.


Sambons strumpor är nästan klara, men de blir för små. Sambon mätte sina fötter och jag stickade, när strumporna inte passade mätte jag om och då var fötterna 2 cm längre...


Amingurumiboken är årets bokreafynd. :)

3 kommentarer:

 1. Jag ser fram emot att få se sjalen när den blir färdig. Det ser ut som att den kommer att bli toksnygg!

  SvaraRadera
 2. Mkt fina projekt på G ser jag! :) Härligt! Mitt sticke ligger lite på is just nu. Nästan färdig med en tröja men jag hittar inte riktigt lusten till att göra helt klart. Men det ser snyggt ut i korgen där det ligger.. ;)

  SvaraRadera
 3. din hemlis8-vän2012-02-29 17:12

  En liten hälsning från din hemlis8-vän: Ditt februaripaket är packat men pga influensa så dröjer det ett par dagar innan jag kan posta det.

  Hoppas du slipper vårflunsan och kan njuta av våren ordentligt!

  *kramar*

  SvaraRadera