2011-10-11

Glad!

 • Babybyxorna är nästan klara och har varit riktigt roliga att sticka.
 • Jag har köpt en härva senapsgult växtfärgat sockgarn av Disa.
 • Bente har köpt två härvor grön teetee Elegant för 30:- till mig (ska betala dem).
 • Jag har anmält mig till Stickameras Stickläger i norr! Väntar bara på bekräftelsemail så jag kan betala och köpa resa. :)
 • Jag ska på Syfestivalen i Stockholm i november. Ska åka bil dit med Helene som jag lärt känna på stickcafé i stan.
Har varit ovanligt glad sen i fredags. Bara gått runt med ett leende på läpparna hela tiden. Längtar till november! Fast tiden får inte gå för fort. Vill hinna bli klar med exjobbsrapporten innan jag åker iväg.

Har väldigt mycket jag vill sticka också. Skulle behöva ett par armar till. Jag ska sticka i alla fall ett par enkla strumpor efter Ulrikas basmönster och ett par vantar som matchar min Gratitude.
Har även en beställning på en mössa med dödskallar i samma modell som blåbärsmössa/jordgubbsmössa. Den ska vara lila och inte sticksig. Någon som har tips på vilket garn jag kan använda? Det är en femåring som ska ha mössan.

3 kommentarer:

 1. Mycket roligt att se fram emot!! Jag måste bara fråga om du ska sticka strumpor av sockgarnet du köpt av mig? Och i så fall räcker bara en härva? (50 gram/200 m) Om en timme ska jag gå och skicka paketet till dig =)

  SvaraRadera
 2. Jag tänkte göra ett par randiga strumpor och har små fötter. Så en härva räcker bra. (100g/420m räcker till ett par knästrumpor till mig.) :)

  SvaraRadera
 3. Ok, vad bra! Måste berätta, igår när jag kom till Coop och skulle skicka ditt paket, hade de slut på alla kuvert påsar utom storlek XL! Det kändes inte som ett alternativ att betala så mycket, så jag slaktade en coop påse och gjorde ett paket av det och köpte fyra frimärken istället. Kändes väldigt oproffsigt dock.....frakten vart på 10 kronor billigare på så vis, så om du handlar av mig igen har du 10 kronors rabatt. =)

  SvaraRadera